NOVO! AQUACONTROL

Premaz za auto stakla koji odbija kišu i susnježicu od staklenih površina!
 
Revolucionarni razvoj avionske industrije na raspolaganju za automobilsku upotrebu!
U kombinaciji sa vjetrom generiranog sa brzinom automobila, Aquacontrol © uklanja kapljice vode s manjim korištenjem brisača.
Ovaj jedinstveni postupak može se primjeniti na prednjim i bočnim staklima vašeg automobila. Rezultat je kristalno jasna preglednost u svim vremenskim uvjetima, posebno noću.
 
AQUACONTROL - premaz za auto stakla koji odbija kišu i susnježicu od staklenih površina!Za razliku od drugih proizvoda za odbijanje vode na tržištu koji se mogu isprati u periodu od nekoliko sati, jedan tretman AQUACONTROL-om traje do 20.000 km na prednjim staklima i 60.000 km na bočnim staklima prije nego što ga je potrebno ponovno upotrijebiti.
 
AQUACONTROL je dostupan u pojedinačnom pakiranju (1 komad) i u paket pakiranju od deset komada.
Pojedinačno pakiranje je namjenjeno za jedan tretman.
Profesionalno pakiranje od deset komada je namjenjeno za upotrebu u uslužnim servisima.
 
AQUACONTROL se primjenjuje tvornički na različitim modelima automobila na bočnim staklima.
Na primjer: Na Volvu, na svim njihovim laminiranim bočnim staklima od lipnja 2004. AQUACONTROL se primjenjuje u samoj tvornici.
Kako tretman traje do 60.000 km na bočnim staklima, premaz za ove modele se mora ponoviti.
   
NEOPHODNO ZA POBOLJŠANJE SIGURNOSTI TIJEKOM VOŽNJE!
 
 

Terenska služba

Terenska službaNaš pokretni servis za izmjenu vjetrobrana dolazi na Vaš poziv na traženu adresu. Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti neku od naših poslovnica, naša terenska služba pruža usluge ugradnje vjetrobranskog stakla na terenu na području čitave Hrvatske. Odaberite Vama najbližu poslovnicu te nas kontaktirajte, jamčimo Vam jednako kvalitetnu uslugu kao u našim servisima bez dodatnih rizika vožnje sa teže oštećenim staklom.

Prodaja i ugradnja stakla za auto

Prodaja i ugradnja stakla za autoPrilikom izmjene oštećenog vjetrobranskog stakla, naše stručno osoblje će preuzeti vaše vozilo te Vam ponuditi najbolju opciju ugradnje za vaše vozilo. Savjetovati će Vas o najadekvatnijem, bržem ili sporijem ljepilu za ugradnju novog vjetrobrana renomirane tvrtke Henkel. Prilikom ugradnje, u mogućnosti smo Vam ponuditi zamjenska stakla originalne kvalitete SAINT GOBAIN SEKURIT čiji smo ekskluzivni uvoznici i distributeri na području Hrvatske, BiH i dijela Srbije po najpovoljnijim cijenama.

Suradnja sa svim osiguravajućim kućama

Iz jedne male poduzetničke ideje, nastale 1992. godine, stvorili smo danas uspješno poduzeće, vodeće na tržištu autostakala u Hrvatskoj. Od samo jedne poslovnice otvorene u Bjelovaru, danas se nalazimo na pet lokacija diljem Hrvatske; Zagreb - Sesvete i Savska, Koprivnica, Sl. Brod i Bjelovar, gdje pružamo usluge maloprodaje i veleprodaje, te surađujemo sa čitavim nizom partnera i kupaca, franšizera i tvrtki kojima smo pomogli da se probiju na tržištu kvalitetnom ponudom i povoljnim cijenama. Posebno izdvajamo suradnu sa svim osiguravajućim kućama.

Autostakla Kristal Koprivnica

Poduzeće Kristal je najveći uvoznik i distributer autostakala u Hrvatskoj sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, ekskluzivni uvoznik SAINT GOBAIN SEKURIT auto stakala koja nose oznaku ORIGINAL SPARE PARTS, vodeća u svijetu. A za one koji ne zahtijevaju originalne zamjenske dijelove, u ponudi imamo ekonomičnija stakla, niže cijene, no također ISKLJUČIVO EUROPSKE KVALITETE.

Autostakla Kristal poslovnice Hrvatska

Od samo jedne poslovnice otvorene u Bjelovaru, danas se nalazimo na šest lokacija diljem Hrvatske: Zagreb - Sesvete i Savska, V. Gorica, Koprivnica, Sl. Brod i Bjelovar, gdje pružamo usluge maloprodaje i veleprodaje, te surađujemo sa čitavim nizom partnera i kupaca, franšizera i tvrtki kojima smo pomogli da se probiju na tržištu kvalitetnom ponudom i povoljnim cijenama.