NOVO! AQUACONTROL

Premaz za auto stakla koji odbija kišu i susnježicu od staklenih površina!
 
Revolucionarni razvoj avionske industrije na raspolaganju za automobilsku upotrebu!
U kombinaciji sa vjetrom generiranog sa brzinom automobila, Aquacontrol © uklanja kapljice vode s manjim korištenjem brisača.
Ovaj jedinstveni postupak može se primjeniti na prednjim i bočnim staklima vašeg automobila. Rezultat je kristalno jasna preglednost u svim vremenskim uvjetima, posebno noću.
 
AQUACONTROL - premaz za auto stakla koji odbija kišu i susnježicu od staklenih površina!Za razliku od drugih proizvoda za odbijanje vode na tržištu koji se mogu isprati u periodu od nekoliko sati, jedan tretman AQUACONTROL-om traje do 20.000 km na prednjim staklima i 60.000 km na bočnim staklima prije nego što ga je potrebno ponovno upotrijebiti.
 
AQUACONTROL je dostupan u pojedinačnom pakiranju (1 komad) i u paket pakiranju od deset komada.
Pojedinačno pakiranje je namjenjeno za jedan tretman.
Profesionalno pakiranje od deset komada je namjenjeno za upotrebu u uslužnim servisima.
 
AQUACONTROL se primjenjuje tvornički na različitim modelima automobila na bočnim staklima.
Na primjer: Na Volvu, na svim njihovim laminiranim bočnim staklima od lipnja 2004. AQUACONTROL se primjenjuje u samoj tvornici.
Kako tretman traje do 60.000 km na bočnim staklima, premaz za ove modele se mora ponoviti.
   
NEOPHODNO ZA POBOLJŠANJE SIGURNOSTI TIJEKOM VOŽNJE!
 
 

Autostakla Kristal Koprivnica

Poduzeće Kristal je najveći uvoznik i distributer autostakala u Hrvatskoj sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, ekskluzivni uvoznik SAINT GOBAIN SEKURIT auto stakala koja nose oznaku ORIGINAL SPARE PARTS, vodeća u svijetu. A za one koji ne zahtijevaju originalne zamjenske dijelove, u ponudi imamo ekonomičnija stakla, niže cijene, no također ISKLJUČIVO EUROPSKE KVALITETE.

Autostakla Kristal poslovnice Hrvatska

Od samo jedne poslovnice otvorene u Bjelovaru, danas se nalazimo na šest lokacija diljem Hrvatske: Zagreb - Sesvete i Savska, V. Gorica, Koprivnica, Sl. Brod i Bjelovar, gdje pružamo usluge maloprodaje i veleprodaje, te surađujemo sa čitavim nizom partnera i kupaca, franšizera i tvrtki kojima smo pomogli da se probiju na tržištu kvalitetnom ponudom i povoljnim cijenama.